Ajax heeft selectie van 353 miljoen, tv-gelden en lege stadions blijven pijnpunt

13 januari 2022

van een plekje in het jaarlijkse European Champions Report van KPMG. Het accountantsbureau neemt traditiegetrouw de financiën van acht kampioenen uit de grote Europese competities door: naast Ajax zijn dat Manchester City, Atlético Madrid, Bayern München, Internazionale, Lille OSC, Sporting Portugal en Besiktas. VoetbalPrimeur licht de belangrijkste cijfers uit.

Lees meer


Ajax Nieuws op Ajaxonline

Ajax Online brengt real time een compleet Ajax Nieuws overzicht. Ajax Online is de plek om te discussiëren over al het Ajax Nieuws. Ook alle uitslagen van de Ajax Wedstrijden kan je hier vinden.

Aanbevolen Ajax links

Vergelijken Zorgverzekering 2021

Vergelijk via Vergelijk je zorgverzekering de verschillende zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars. Voor de zorgverzekering 2021 verandert er weer het een en het ander aan de zorgpremie en dekking. Hierdoor is je zorgverzekering vergelijken verstandig om te doen.

Het vergelijken van je zorgverzekering is zo gedaan, en geheel vrijblijvend. Vul je gewenste filters in, en de zorgvergelijker toont je de mogelijkheden. Zorgverzekeringen vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest.

©Ajaxonline.org