Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

Nederland maakt zich op voor kampioenstijd

Nederland maakt zich op voor kampioenstijd

In de Champions League strijden de topploegen voor een plek in de halve finales, en in de Europa League verloor Ajax nipt van FC Kopenhagen met 2-1. De return in Amsterdam werd echter met 2-0 gewonnen waardoor Ajax zich plaatste voor de kwartfinale, waarin het speelt tegen Schalke 04. Ajax is momenteel nog de enige Nederlandse club die actief is in Europa.

Ook in de landelijke competities wordt langzaam maar zeker toegewerkt naar het einde. Houdt Feyenoord stand en worden ze na 16 jaar weer eens de kampioen van Nederland? Of wordt het toch Ajax of misschien zelfs nog PSV. Het staat buiten kijf dat het slot van de competitie nog voor voldoende spanning gaat zorgen.

Maar ook in de amateurcompetities in Nederland wordt er de komende maanden nog volop gestreden om het kampioenschap. Doet jouw amateurteam ook mee om het kampioenschap? FOX Sports is in samenwerking met Keuken Kampioen op zoek naar deze kampioensteams! Via de website kun je jouw team opgegeven, de winnaar maakt kans op kampioenswedstrijd live uitzend op telde maken om met jouw wedstrijd op TV te komen? Lees dan verder voor meer informatie.

In alle competities zal de komende weken, als de zon steeds meer begint te schijnen, toegewerkt worden naar de apotheose. Wie wordt kampioen, wie speelt nacompetitie? De komende weken zal alles beslist worden. Ook zullen topscorers bepaald worden en wordt de minst gepasseerde doelman bekend. We wensen iedereen veel succes toe!

Lees meer...