Help ons mee de website te kunnen verbeteren, klik op onze sponsors!

Ex-Ajacied Boukhari over kritische fans: “Ik had er eigenlijk altijd ‘schijt’ aan”

Bertrand Traoré valt niet te benijden. De 21-jarige huurling van Chelsea is niet populair bij de Ajax-aanhang. De Burkinees lijkt niet echt gemotiveerd en grossiert in bizarre acties en zijn schoten op doel zijn slap of gaan ver over.

Het Ajax-publiek heeft de naam kritisch te zijn. Nourdin Boukhari kan daarover meepraten. De 36-jarige Marokkaan std tussen 2002 en 2006 der ctract bij Ajax en hij was ook niet altijd even populair. “Ik had er eigenlijk altijd ‘schijt’ aan. Ik dacht: ik voetbal zo goed als ik kan”, zegt Boukhari in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als dat niet wordt gewaardeerd, dan is het maar zo. Mentaal zat ik als voetballer wel stevig in elkaar.” Zijn advies aan Traoré? Vooral doorgaan. “Al klinkt dat natuurlijk heel simpel. Maar simpele dingen zijn soms juist heel moeilijk.” Niet alleen aankopen, maar ook het eigen talent bij Ajax heeft het vaak moeilijk. Zo ook Daley Blind die tussen 2010 en 2015 uitkwam voor Ajax 1. “Zelfs hij kreeg ooit de volle laag. Kijk wat er daarna is gebeurd”, doelt Boukhari op Blind zijn loopbaan bij Ajax, zijn interlandloopbaan en transfer naar Manchester United. “Tja, hij is natuurlijk het mooiste voorbeeld en een inspiratie voor iedereen die een vol stadi over zich heen krijgt”, vindt de voormalige voetballer.

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Ajax: Seizoen 2016/17

0
0

The Ex-Ajacied Boukhari over kritische fans: “Ik had er eigenlijk altijd ‘schijt’ aan”AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..

Lees meer...